WeHelpen

WeHelpen

Met de website WeHelpen.nl kunt u aangeven dat u best een keer iemand een handje wilt helpen. Of aangeven waar u hulp bij kunt gebruiken. Bijvoorbeeld bij boodschappen doen of de hond uitlaten. Ook kunt u met WeHelpen sámen een ander helpen door een hulpnetwerk aan te maken. U gebruikt WeHelpen dan om contact te houden met de andere helpers. Er zit bijvoorbeeld een gezamenlijke agenda in.

Meedoen met WeHelpen is gratis en gemakkelijk: u heeft alleen een e-mailadres nodig.

Nu aan de slag

*NaamGemeente* heeft een eigen pagina op WeHelpen, waar u direct kunt zien wie er in uw buurt hulp zoekt of hulp wil geven. Bekijk het hulpaanbod en meldt uzelf aan om te helpen of om hulp te vragen!

Gemeente *NaamGemeente* op WeHelpen.nl

WeHelpen binnen deze website

Binnen Jalp kunt u ook WeHelpen-advertenties tegenkomen. Bijvoorbeeld bij een tekst over boodschappenhulp. U ziet het dan meteen als iemand daarvoor een advertentie heeft geplaatst. Plaatst u zelf een advertentie, dan ziet u deze misschien terug op Jalp!

Zoeken in WeHelpen-advertenties

U kunt met deze site de WeHelpen-advertenties doorzoeken. Dit doet u via Uitgebreid zoeken – Vrijwillige hulp zoeken. De advertenties zijn verdeeld in rubrieken, bijvoorbeeld Dierenoppas, Leren Nederlandse Taal en Tuin klussen.