Algemene informatie

SAAR AAN HUIS, Aanvullende mantelzorg

Saar aan Huis is er zodat men aangenaam en onbezorgd thuis kan (blijven) wonen!

Saar aan Huis is een mantelzorgorganisatie die allerlei vormen van ondersteuning biedt (informele zorg) aan ouderen, mensen met een chronische ziekte of mensen vanuit de revalidatie. Saar aan Huis levert maatwerk, speelt in op de persoonlijke behoefte en vindt het belangrijk dat de zorgvrager de regie behoudt. Daarnaast wordt Saar aan Huis regelmatig bij woon-zorg centra ingezet om dat stukje extra aandacht te kunnen geven waarvoor helaas vaak de tijd ontbreekt. Saar aan Huis is gespecialiseerd in particuliere mantelzorg bij u thuis. Onze Saars ondersteunen met het uitoefenen en begeleiden van de dagelijkse activiteiten in huis en daarbuiten.

De groep mensen die ondersteuning nodig heeft groeit sterk. Daarnaast wordt Saar aan Huis steeds vaker ingezet om partners te ontlasten. Die zijn vaak 24/7 in de weer met bijvoorbeeld een demente echtgenoot en dreigen zelf aan de zorg onderdoor te gaan. Door een Saar in te schakelen kunnen ze het beter aan. 

Een Saar van Saar aan Huis kan particulier betaald worden of vanuit de PGB.

Ondersteuning en Begeleiding
• Houden van gezelschap
• Samen erop uit
• Voorbereiden van maaltijden
• Begeleiding bijvoorbeeld bij doktersbezoek of ziekenhuis
• Licht huishoudelijke taken
• Het halen van boodschappen/medicijnen
• Onderhouden van sociale contacten
• Plannen van dagelijkse activiteiten
• Voortbewegen in en buiten uw huis

Saar aan Huis levert informele zorg. Onze Saars zijn in het bezit van een VOG (Verklaring omtrent Gedrag) en hebben ervaring in de zorg. Zij helpen graag daar waar behoefte aan is. Wensen en vragen worden zorgvuldig geïnventariseerd en besproken. Voor de cliënt en familie betekent dit een zorg minder. Onze Saars hebben zorg ervaring, een hoge mate van professionaliteit en zijn prettig in de omgang.

www.saaraanhuis.nl

Contactinformatie

Hulpaanbod

Aanvullende Mantelzorg

Saar aan Huis neemt het roer niet over maar biedt de maatwerkoplossing om zelf zo lang mogelijk de regie over het eigen leven te blijven houden. Een Saar snapt wat nodig is. Saar aan Huis biedt informele zorg. ENKELE ACTIVITEITEN; Samen erop uit Houden van gezelschap (samen)...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Ouderenbond of seniorenorganisatie Mantelzorgorganisatie