Algemene informatie

Klaver4you is een zorgcoöperatie, dat betekent dat wij samenwerken met zorginstellingen. Wij zijn zelf geen zorginstelling. Wij hebben dus zelf geen mensen in dienst die zorg kunnen leveren.

Klaver4you is in 2012 opgericht door een aantal zorginstellingen, die graag samen wilden gaan werken. Zij wilden nog betere zorg kunnen leveren, waarbij de zorg helemaal aangepast wordt aan de zorgvrager. Door samen te werken en van elkaar te leren, dachten zij dit nog beter te kunnen doen.

Nu werkt Klaver4you samen met meerdere zorginstellingen. Deze instellingen zijn allemaal lid van Klaver4you. Wie dat zijn kun je vinden op onze website https://www.klaver4you.nl . Zelf hebben we een administratiekantoor aan de Grote Voort in Zwolle, waar ons Servicecentrum allerlei zaken uitvoert.

Dankzij onze contractafspraken met gemeenten en het zorgkantoor mogen wij zorg aanmelden binnen de Wmo, Jeugdwet en Wet Langdurige Zorg. Zorginstellingen die lid zijn van de coöperatie kunnen hierdoor zorgvragers bij ons aanmelden.

Als zorgvrager kun je dus zorg krijgen “via Klaver4you”. Dit betekent dat wij jouw aanmelding en indicatie ontvangen, en er voor zorgen dat de zorg netjes aan de zorginstelling wordt uitbetaald. Dit heeft dus niks te maken met hoe de zorg er voor jou uit ziet!

Je wordt gewoon op de zorginstelling zelf aangemeld. Je merkt bijna niks van wat wij voor de zorginstelling doen.

Contactinformatie

 038-84 58 316 (Servicecentrum Klaver4you)Grote Voort 293A8041BL Zwolle www.klaver4you.nlLaatste controle: april 2020

Plan route

Hulpaanbod

Dagbesteding Volwassenen

Enkele van onze aangesloten zorginstellingen bieden deze zorgvorm. Wie dat zijn kunt u vinden in hun informatie op onze website www.klaver4you.nl . Wilt u hulp bij het zoeken naar een geschikte zorginstelling binnen ons netwerk? Neem dan gerust contact met ons op!

Logeeropvang Jeugdigen

Enkele van onze aangesloten zorginstellingen bieden logeeropvang aan jeugdigen. Wie dat zijn kunt u vinden in hun informatie op onze website www.klaver4you.nl . Wilt u hulp bij het zoeken naar een geschikte zorginstelling binnen ons netwerk? Neem dan gerust contact met ons op!

Persoonlijke Verzorging Jeugdigen

Afhankelijk van de aangesloten zorginstelling waar u de zorg afneemt.

Persoonlijke Verzorging Volwassenen

Afhankelijk van de aangesloten zorginstelling waar u de zorg afneemt.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Jeugdhulp of jeugdzorginstelling
Vergelijk hulpaanbod