Algemene informatie

Cambio werkt in de wijken aan het vergroten van de leefbaarheid. Cambio verricht werkzaamheden in de openbare ruimte, en zet zich ook in voor de buurt met kleinschalige, laagdrempelige projecten in de wijk. De diensten en activiteiten in de wijk zijn gevarieerd van een fietsenwerkplaats, transportdienst, graffitiverwijdering tot maaltijden en lunches. Hierbij is er volop oog voor hergebruik van materialen, bijvoorbeeld in de fietsenwerkplaats en de Techniekfabriek.
Cambio biedt activering voor mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt en dagbesteding voor mensen met een WMO-indicatie.

Vanuit werkplein Keizerslanden ondersteunt Cambio initiatieven uit de buurt en de wijk. Werkplaats Keizerlanden is een gezellige plek waar u welkom bent voor een kopje koffie of thee en praatje, maar is vooral een netwerk van waaruit Cambio meewerkt, -denkt en -doet in de wijk. 

Sinds januari 2013 maakt Cambio onderdeel uit van Circulus-Berkel B.V.

Contactinformatie

 0570-62 22 10Karel de Grotelaan 27415DA Deventer www.circulus-berkel.nlLaatste controle: maart 2020

Plan route

Openingstijden

Hulpaanbod

Maaltijdvoorziening - warme maaltijd

Vindt u het belangrijk om elke dag een verse, gezonde maaltijd te eten? Wij brengen uw warme maaltijd graag bij u thuis. Die maaltijd bereiden wij in de CambioKeuken. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier samen. Zij vergroten met dit werk hun...

Samen eten bij Ludgerus

Wilt u gezellig mee-eten bij Ludgerus tussen de middag? Op de woensdag- en/of de vrijdagmiddag. Een heerlijke verse warme maaltijd waar u samen met buurtgenoten van kunt genieten.

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Re-integratiebedrijf Welzijnswerk