Algemene informatie

Doelstelling van Stichting \"De Lindenhof\" is het exploiteren van een complex seniorenwoningen voor inwoners van de voormalige gemeente Diepenveen. Het complex bestaat uit 3 woonblokken met 54 woningen met 2 kamers en 6 woningen met 3 kamers.

Elke woning heeft een alarminstallatie en een eigen bergruimte. Elk blok heeft een inpandige fietsenberging. De trap naar de verdieping heeft een stoeltjeslift. De verwarming, het warme water en de centrale antenne zijn centraal geregeld per blok.

Er zijn parkeerterreinen aan beide zijden van het complex, alleen bestemd voor de bewoners en bezoekers. De Stichting zorgt voor het onderhoud van het terrein en de gebouwen inclusief ruimten voor algemeen gebruik.

In de Lindenhof is een grote recreatiezaal met keukenvoorzieningen. Deze biedt de gelegenheid voor (gemeenschappelijke) activiteiten die door de bewoners zelf georganiseerd kunnen worden.
Bij inschrijving hebben inwoners van de voormalige gemeente Diepenveen, of die daarmee op een of andere manier sociaal verbonden zijn, voorrang. Zij moeten ouder zijn dan 60 jaar.

Contactinformatie

 06-44 51 53 67Garderegimentsweg 147433MB SchalkhaarLaatste controle: januari 2020

Plan route

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Woningverhuurder